mijn visie op vrouwelijk gezicht - attelier stockfoto's en -beelden
De workshop Debutanthe vorm van Italiaanse beeldhouwkunst genaamd Debutanthe. Debutanthe is een vorm van beeldhouwkunst gemaakt door Sonagio Cor Abilities, samen met de kunstacademie Gheorghe stockmen. Debutanthe wordt ook beschouwd als een hedendaagse vorm van expressieve beeldhouwkunst. De meeste sculpturen in deze vorm hebben de neiging om de binnenoppervlakken van gebouwen, monumenten en andere verhoogde / verhoogde plaatsen te bedekken.

Je workshop starten

De workshop biedt een rondleiding om kennis en begrip op te doen over de Debutanthe en wat hem bijzonder maakt. Natuurlijk laat de ontwerper je je eigen sculpturen leren, maken en kopiëren, maar als je graag aan de slag wilt, laat ze je sculpturen op een donkere achtergrond kopiëren in een speciale werkplek.

In workshops worden deelnemers in kleine groepen gevormd om collectieve sculpturen te maken. Maar er zijn geen regels voor het bouwen of decoreren van uw sculpturen. Elke werkplaats is gebouwd afhankelijk van hun vergelijkbare technische definities. Er is dus niet echt een specifiek sjabloon om te volgen bij het maken van een werkstation. Elke workshop is anders in speciale lay-out van elkaar vanwege hun technologische verschillen.

Vanwege het belang van innovatie in de werkplaats heb ik ervoor gekozen om dat alles "innovatieve workshops" te noemen. Ik denk dat dit prachtige en unieke technieken zal laten zien om iets nieuws te creëren. In deze workshop kunt u passende oplossingen voor uw eigen problemen wijzigen, combineren en ontwerpen, waarbij u overleg krijgt met experts. De workshop wordt gefaciliteerd door het Artiste/Creator koppel en er is ook een speciale workshop voor nieuwe kunstenaars. Als u een nieuwe deelnemer bent, kunt u het beste een paar vragen stellen en uw project en casus uitleggen. De ouders en ik hadden een geweldige tijd en de kinderen ook.

Als alternatief, als je al in de workshop bent geweest, kun je iemand vragen om je te begeleiden of privé mee te doen met de artiest en de artiest-ouder voor toekomstige sessies. Maak je geen zorgen over de ruimte die je nodig hebt. Iedereen zal het basisbegrip en -gevoel van het onderwerp hebben, en zelfs professionals zullen hun opmerkingen over hun projecten laten zien. Je workshop wordt een eenzijdige bezigheid omdat jij de enige bent die hiervoor heeft gekozen. In de bijeenkomst is er gelegenheid om te praten over toekomstige projecten en zakelijke contacten, uw ideeën en plannen. Juist u deelt en informeert onderwerpen over uw belangrijkste privé- en professionele informatie. Op deze manier kun je jezelf uiten en respecteer je de mening van andere mensen.

De workshop duurt ongeveer twee uur en je kunt maximaal twee sessies in de workshop zitten. Tijdens uw tijd in de workshop zullen de Artiste hun verschillende projecten aan u voorstellen. U kunt leren hoe mensen werken en vrij met elkaar omgaan. U kunt ook enkele suggesties doen en uw mening en ideeën geven. Op basis van de gesprekken en afspraken weet u wie wat kan betalen, wat zij kunnen aanbieden en verkopen, laat u de projecten evalueren en geeft u enige vertrouwelijkheid. Maak je geen zorgen over de materialen en gebruik alles wat je kunt leren kennen. De deadlines worden gegeven vanwege uw inzet en vooral om ervoor te zorgen dat u deze geweldige creatieve ervaring niet zult missen.