Strand, Kustlijn, Luchtfoto, Bird'S Eye View

Uitjes Brabant 2 personen

– Ik belde net mijn vriendin van het bovenstaande, en ze heeft nu alle kinderen ingehaald. 7 kinderen in het gezin, die nu 5, 3 en 1 jaar oud zijn, hebben allemaal hun ongeluk gehad. Ze waren allemaal woorden in hun stoel, dat het centrum niet werkte. Ik vertelde mijn vriend dat het goed is dat er iemand in huis is, omdat ze hebben onderzocht waarom de stoel niet werkte.

In een ander deel van het huis in het gemeentehuis stonden grote bomen. De winter was zo koud en winderig dat de bladeren aan de boom op de grond zouden bevriezen en op de grond zouden vallen waar ze bevriezen terwijl mijn vriendin aan het wandelen was met haar 2 kinderen die vanwege de wind hoog naar beneden zijn getrokken. De buren konden niet geloven hoe het moet zijn om met zo'n winter te leven. Dit is nu 2 dagen na de gebeurtenissen van het bovenstaande incident.

Dus mijn vriendin vertelde me haar verhaal, hoe ze rond de auto moet duwen, leveringen moet doen en boodschappen moet doen, eindelijk konden haar 7- en 3-jarige kinderen weer in de auto zitten. Op weg naar huis stopten ze om uit te rusten en stapten weer in de auto. Ze besloten om rond te lopen in het plaatselijke winkelcentrum en besloten om die kant op een korte wandeling te maken. Terwijl ze door de straat liepen, droeg een van hen haar 7-jarige dochter. Toen ze het einde bereikten, gingen ze zitten om te rusten. Helaas reden ze over een kleine plant en kwamen halverwege de hoge en smalle banden.

De afgelopen 2 weken mogen de kids een keer per week uit de auto in de speciale cabines in de auto. Dit heeft het gevaar aanzienlijk geminimaliseerd omdat ze in de speciale stoel in de auto moeten zitten en nu meer beschut zijn tegen het weer. De kinderen worden allemaal opgevangen door de alleenstaande moeder, maar het duurt ongeveer 2 uur voordat het veilig genoeg is. Als de kinderen zich niet op hun gemak voelen, kunnen ze in de auto gaan zitten en ontspannen uitstappen. De auto heeft 3 grote zijruiten langs de achterbank. Naast alle problemen met de kinderen die niet in de auto kunnen kruipen om het warm te krijgen, gelooft mijn vriendin dat ze er alles aan heeft gedaan om dat te verhelpen.

Het gezin heeft allemaal betaald om de kinderen dagelijks door de alleenstaande moeder te laten verzorgen. Een groot deel van het werk dat bij het zorgen voor de kinderen komt kijken, is het rijden van alle kinderen naar alle afspraken, op weg naar muzieklessen, uitstapjes naar het park en meer van dat soort dingen. De enige zorg van deze kinderen is dat ze relatief weinig te maken hebben met het leven in de grote stad.

Wat ze zegt is dat ze een alleenstaande moeder is en niet dat het overslaan van een week op school naar huis moet gaan om elke dag te oefenen en praktisch op school. De school van de kinderen bestelt hun klassen en neemt de bus naar school, en zelfs als ze op dit moment niet op school zijn of als ze een ander kind naar hun klas brengen, worden ze meestal meegenomen als de ouder na school thuiskomt.

Het hele idee om de kinderen naar verschillende activiteiten te moeten rijden of een oppas te moeten zoeken, is een verspilling van tijd en geld. In een paar korte uren van intensief studeren en het zou begrijpelijk kunnen zijn om de lessen weg te hebben van de kinderen en op vakantie te gaan. Het is ook belangrijk om tijd voor jezelf te vinden. Als men kan worden gescheiden van de kinderen wanneer ze naar school gaan, dan zou dat prima zijn. Mijn vriend heeft het erg druk. Door haar werk is ze een keer per week bij de kinderen weg. En haar parttime baan is lesgeven, normaal geeft ze dagkampen en lessen. Ze zegt dat de kinderen het beu worden om elke dag hetzelfde te doen. Daarom heeft ze met de school van de kinderen afgesproken dat ze na schooltijd door de speciale secretaresse worden opgehaald met een leraar om ze na school met de auto op te halen,

De kinderschool heeft geprofiteerd van het feit dat de kinderen met niets om naar uit te kijken thuiskwamen. Dit is een lange en uitgesponnen ochtend en avond geweest die ik tot dit artikel niet heb kunnen begrijpen. Maar mijn vingers zijn verdoofd en ik heb genoeg geslapen. Mijn vriend hoeft 's ochtends niet zoveel klachten te hebben en de kinderen van de ene baan naar de andere te rijden. In plaats daarvan maakt ze de hele dag afspraken en nu legt ze geld vast en betaalt ze de geobsedeerde kinderen die hun bibliotheekboeken nooit hebben gepost, al die bibliotheekkosten die ze de hele schoolsessie hebben gewacht om ze de deur uit te krijgen. Dit alles om maar een paar uur op de vlucht te zijn.

Daar heb je het.