Free Bruine Houten Blok Bureaukalender Weergegeven: 13 September Stock Photo

U weet dat u verlangt naar nieuwe, frisse herinneringen, terwijl de afgelopen jaren gevuld waren met gelukkige herinneringen. Maar hoe zit het met de toekomst? Wat als je op je leven zou kunnen terugkijken met een gevoel van voorgevoel? Zou dat de moeite waard zijn? Er zijn zoveel fantastische dingen aan het maken van een verjaardagskalender, en ze elk jaar lezen zal een blijvende indruk achterlaten. Van de prachtige foto’s tot de gedetailleerde berekeningen, dit zijn enkele van onze favoriete tips voor het maken van een gedenkwaardige verjaardagskalender. Lees verder voor meer informatie!

Beslis wat je wilt zien

Dus je hebt een beeld in je hoofd van hoe je verjaardagskalender eruit moet zien (en je bent al begonnen met het maken ervan!), maar je wilt het toegankelijk maken voor andere mensen. Je zou je eigen foto’s kunnen gebruiken, maar je zou er ook een paar van jezelf kunnen maken. In dat geval kun je kiezen welke foto’s je wilt gebruiken, welk formaat je wilt gebruiken en welke dag van de week je wilt gebruiken. Het is ook mogelijk om foto’s van anderen te gebruiken, bijvoorbeeld op LinkedIn of Instagram.

Organiseer je ideeën

Je wilt je verjaardagskalender persoonlijker maken, maar je wilt hem ook delen met mensen met dezelfde interesses. Het kan niet makkelijk zijn, maar je wilt het zo georganiseerd mogelijk maken. Dit betekent dat je nieuwe manieren moet bedenken om je foto’s te organiseren. Maak met een mobiele app een kalenderweergave waarmee je al je eerdere berichten, foto’s en gebeurtenissen op één pagina kunt zien. Je kunt ook een website als Pinterest gebruiken om je agenda op te slaan.

Maak je eigen kleurenfoto’s

Als je van tekenen houdt, of kleuren, is dat dit jaar makkelijker dan ooit tevoren. Het internet heeft een groot aantal kleurrijke afbeeldingen, en het is gemakkelijk om je eigen te maken met behulp van een fotobewerkingsapp. Dit jaar gebruiken we graag de Photochj-app om een fotocollage te maken met onze favoriete quotes, foto’s en boodschappen. Je kunt de app ook gebruiken om je eigen ontwerp toe te voegen, waardoor het nog makkelijker wordt om te delen en te bewerken.